Jämför tandblekningsföretag

Easewhite

Easewhite

Skribent
  • Produkter
  • Behandling
  • Priser
  • Service

Om företaget

Easewhite är ett företag som säljer tandblekningsprodukter för hemmabruk. Enligt deras hemsida är de Europas ledande leverantörer av produkter för tandblekning, och säger sig erbjuda produkter med snabb leverans till ett konkurrenskraftigt pris.

På easewhite.se finns en informationssida om tandblekning där man kan läsa om olika typer av missfärgningar och vad man bör tänka på inför samt efter en behandling. Hemsidans layout är enkel och man hittar informationen man letar efter utan några större problem . De har även en FAQ-sektion där de allra vanligaste frågorna besvaras.

Easewhites produkter

easewhite erbjuder en typ av tandblekningsmetod, denna bygger på att man formar en skena efter tänderna som man sedan sätter över tänderna efter att man applicerat tandblekningsgelen. (Läs medföljande instruktion innan användning).

Produkterna man finner på hemsidan är två olika tandblekningskit innehållande två skenor och en alternativt två tuber tandblekningsgel (12 ml). Det finns en Regular-version och en Instant-version, och båda typerna finns som en ”plus-version” där man får en extra tub tandblekningsgel av easwehite för halva priset.  Man får även med svensk instruktion.

Extra tandblekningsgel och skenor kan köpas till separat ifall man redan har något av det hemma, eller vill fortsätta behandlingen när gelen är slut.

Behandlingen

Behandlingen gjordes noga enligt instruktionsbok och gick nästan helt smärtfritt. Vissa upplevde ilningar under behandlingen medan andra inte kände någonting. Alla som testade produkten tyckte att gelen hade en konstig, aningen unken, smak och därför lite obehaglig att ha i munnen först, men att man ganska snabbt vande sig. Resultatet av behandlingen var som utlovad även om samtliga testpersoner tyckte att resultatet dröjde längre än angivet, och vi märkte att det var väldigt olika tid från person till person.

Priser

Priserna ligger i det lägre skiktet vid jämförelse av konkurrerande företags produkter. Tandblekning är en marknad med många konkurrerande företag och det gynnar såklart oss konkurrenter genom att företagen ständigt tvingas erbjuda bättre priser, bättre tjänster och bättre kontakt mot kunderna genom service och support. För att kunna erbjuda förhållandevis billiga produkter som easewhite sparas det in där det går vilket på något sätt känns när man ser på företaget som en helhet.

Service/support

Supporten på easewhite är tillgänglig via deras hemsida genom ett kontaktformulär och man kan även kontakta dem genom att skicka ett mail. Tiden det tog att få ett svar kunde vara aningen bättre men vi fick svar på de frågor vi hade om deras produkter.

Sammanfattat resultat

Överlag får easewhites ett godkänt resultat men det som saknas är ett större sortiment av produkter. Många konkurrenter kan erbjuda fler alternativ vilket vi tycker är viktigt. Bara för att metoden som easewhite erbjuder är överlägset mest använd tycker vi inte att man ska välja bort en hel grupp med människor som är på jakt efter ett vitt leende men tycker att en annan metod fungerar bättre på just dem.

Det finns mer att önska gällande supporten, snabbare svar tycker vi att man kan kräva hos Europas ledande leverantör. Men som tidigare nämnt, utförliga svar på frågorna vi ställde väger upp en aning.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Välj betyg

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>