Jämför tandblekningsföretag

Thesmileshop

Thesmileshop

Skribent
  • Behandling
  • Produkter
  • Priser
  • Service

Om företaget

Företaget Thesmileshop skiljer sig från mängden genom att erbjuda ett mycket brett sortiment av tandblekningsprodukter där i princip alla metoder som finns för hemmabruk finns med. Varumärkena som återfinns på Thesmileshops hemsida är mestadels de mer kända aktörerna på marknaden till exempel Easewhite och Denivit, men även några vi inte kände till sedan tidigare.

Thesmileshops produkter

Som sagt finner man en massa olika tandblekningsprodukter på Thesmileshop och de metoder som återfinns är tandblekning med gel och skena, remsor, tandkrämer, ”white lightening system”, munskölj och tandblekningspennor. Vi tycker om att Thesmileshop har mycket att välja på även om det kan förvirra kunder som är inne på nätet och letar tandblekning för första gången och råkar klicka sig in på Thesmileshops.

Behandlingen

Eftersom Thesmileshop har så brett sortiment kommer vi inte få plats med en detaljerad beskrivning av behandling med produkterna men vi kommer nämna några för- och nackdelar med de vi tycker är värda att nämna, av olika anledningar. Den första är Lusters White Lightening System som vi tycker är ett mycket opraktiskt tillvägagångssätt när man till exempel kan använda någon annan metod och inte behöva ägna någon tid alls till själva blekningsprocessen. Att det däremot tog en timme och sen var över är i och för sig bra, det gav mycket snabbare resultat än blekning med penna eller skena. Thesmileshops sämsta produkter för just blekning, i vår mening, är munsköljen och tandkrämerna. De tar otroligt lång tid att se skillnad, och det var inte alltid den ens var märkbar.

Priser

Priserna på Thesmileshop ligger runt medel om man jämför med konkurrenter och likvärdiga produkter, men Thesmileshops hemsida var fylld med erbjudanden på olika produkter och kollar man på dessa så finns det möjlighet att få tag på tandblekning till ett bättre pris.

Om man vill ha riktigt bra priser bör man först och främst läsa in sig på tandbleknings generellt för att veta vilken produkt man är ute efter och sedan skulle man, om man vill använda sig av Thesmileshop, kunna söka upp eventuella erbjudanden på Thesmileshops hemsida, men om inte det finns bör man vända sig till leverantörer som är mer nischade på ett visst märke för de ligger oftast närmre tillverkaren och kan då erbjuda bättre priser.

Service/support

Thesmileshops kundtjänst finns tillgänglig via ett formulär och e-post och vi hade gärna sett att det hade funnits en telefonkundtjänst med. Vi tyckte att svaren dröjde en aning länge och vi upplevde det som att viss information om produkterna saknades. Bemötandet vi fick var så trevligt det kan bli via e-post och det vägde upp andra brister en aning.

Sammanfattat resultat

Överlag en helt godkänd webbutik som säljer tandblekningsprodukter. Många val är både positivt och negativt, då det blir väldigt svårt att välja om man som kund är ny på tandblekning. Anledningen till att en del information om produkterna inte fanns tror vi beror på att kundtjänsten inte var helt inlästa på produkterna eller att de helt enkelt saknade information från sina leverantörer när det gällde vissa produkter.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Välj betyg

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>