Jämför tandblekningsföretag

Yoursmile

Yoursmile

Skribent
  • Behandling
  • Produkter
  • Priser
  • Service

Om företaget

Yoursmiles idé är att tillhandahålla samma tandblekningsmetod som tandläkare men till ett bättre pris, de erbjuder nöjd kund-garanti och använder endast produkter som tandläkare rekommenderar och själva använder. De har funnits i Sverige i över fyra år.

På Yoursmiles hemsida finns en FAQ-sektion där de vanligaste tandblekningsrelaterade frågorna besvaras och de har även före- och efterbilder på några kunder. Precis som många andra leverantörer har Yoursmile även en informationssida om tandblekning generellt.

Yoursmiles produkter

Yoursmile säljer två tandblekningsmetoder, nämligen den med skenorna och tandblekningsgelen samt en tandblekningspenna. Först formar man skenorna efter tänderna och sedan applicerar man gelen, och behandlingen har börjat. Som vanligt finns det olika styrkor på gelen där man helt enkelt får välja utifrån hur starkt missfärgade ens tänder är, och man kan köpa mer gel separat ifall det behövs.

Yoursmiles sortiment skiljer sig med andra ord inte nämnvärt från sina konkurrenter genom utbudet av produkter men vi tycker som sagt att det är bättre med två genomtänkta produkter än en massa skräp.  Tandblekningspennan och versionen med skenor och gel är de två vanligaste på marknaden och vi tycker att man bör ha en typ av produkt som skiljer sig en aning från konkurrenternas för att det ska bli bra.

Behandlingen

Alla testpersoner tyckte att skenorna var svåra att forma så att de var bekväma att använda, men att man vande sig ganska snabbt ändå. En del ilningar upplevdes under behandlingarna och en person valde att avsluta behandlingen för att det helt enkelt kändes obehagligt. (Det skiljer från person till person hur man upplever behandlingen, men har man känsliga tänder får man nästan räkna med lite ilningar).

Testpersonerna såg resultat och var överlag nöjda med Yoursmiles behandling efteråt. Tandblekningsgelen som Yoursmile använder kunde varit fräschare, de hade gjort hela behandlingen mycket trevligare än den är nu. Man försöker för allt i världen inte få någon gel utanför skenan för det smakar inte alls bra.

Priser

Priserna på yoursmiles behandlingar ligger bland de lägsta på marknaden just nu. Enligt produktsidan på deras hemsida ser det ut som att priserna är tillfälligt nedsatta och de ordinarie priserna ligger runt medel på marknaden. Yoursmile erbjuder billiga produkter mot en halvdan hemsida och långsam support.

Service/support

Konktakt med support sker genom hemsidans kontaktformulär eller genom att skicka ett mail till angiven mailadress. Svaret från Yoursmile dröjde längre än snittet och det tycker vi är dåligt. Bemötandet i sig var bra och vi fick reda på vad vi ville veta.

Yoursmile har helt enkelt en del att jobba med vad gäller deras support, de krävs att man kan svara snabbt för att inte förlora potentiella, och bibehålla nuvarande.

Sammanfattat resultat

Yoursmile erbjuder just nu en av de billigare tandblekningskiten på marknaden, men till pris av sämre kundsupport och ett lägre helhetsintryck än konkurrenterna. En hemsida med nätbutik motsvarar ju en fysisk butik och intrycket man får av en lokal påverkar om man köper eller inte. Vi tycker inte att hemsidan gör det roligt att handla hos Yoursmile för att den ger ett oprofessionellt intryck.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Välj betyg

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>